Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lørdag den 2. september 2017

Derfor Skriver Jeg Ikke Længere På ComputerUlemperne ved Computeren
Det er nok ikke særlig banebrydende, at droppe computeren. Men der er mange risici, ved ikke at kunne gemme det man skriver.
Dog er der, for mig, kommet flere og flere benspænd, ved at bruge en computer, når jeg skriver mine tekster.

Strøm.
Der skal hele tiden en ledning eller et stik til.

Lys.
Det skarpe lys fra computeren, kan ofte give mig hovedpine og ondt i øjnene, så de svier, hvis jeg sidder for længe.

Bundet til at være inde.
Du kender det måske godt. Det er solskin udenfor, ingen skyer, og weekend. Men du bliver nødt til at sidde inde, for du skal arbejde ved computeren.

Gå tilbage til rødderne 
Jeg har derfor taget et drastisk valg.
Jeg vil skrive ALLE mine tekster på papir.
Derved, kan jeg bevæge mig frit rundt i landskabet og skrive lige hvor jeg vil, og når jeg vil.
Desuden får man styrket sin håndskrift, en kunst der nok er ved at uddø, i takt med digitaliseringens tidsalder.

Om at dyrke det uperfekte og ufærdige
Der er også en anden grund.
Det perfekte. Idealet om, at være fejlfri.
Det har længe naget mig, hjemsøgt mig og givet mig kronisk mavepine. Men ikke længere.
Jeg ved, at det bare er et udkast, når jeg skriver på papir. Man kan strege det ud. Det behøver ikke være pænt.
Der er noget underligt psykologisk i, at skrive på papir, frem for computer. Det virker mindre permanent. Hver gang jeg skrev på computeren, stod de røde streger frem for mig på skærmen, som små irriterende dyr, der bider dig i armen. Jeg ville gå tilbage og rette konstant, og derved miste mit flow, skriverytmen.
Ikke længere.
Der er en større frihed ved, at skrive på papir, og vide, at det ikke behøver være perfekt, det behøver ikke være færdig, og der er ikke nogen, eller noget, der dømmer dig. Alle fejlene er en del af charmen.
Når så man er tilfreds med første udkast, så kan man skrive det ind på computeren og rette det i smadder, men papirformen den bliver hvad den er.

Uperfekt.


Kan du genkende noget af det jeg skriver om i denne blog-post? Så skriv en kommentar nedenfor og hvis du er helt vild med det, så DEL på facebook med dine venner! :)2 kommentarer:

 1. Hej Loise

  Den er bare så god den tekst, jeg skriver også mange af mine udkast på papir først. Så skriver jeg dem ind, jeg ved det er dobbelt arbejde med det fungere for mig. Jeg er nu engang fra før computer tiden. Mine første historier er født før computeren. Det er som om fantasien får frit løb, på en helt anden måde. Tak for at minde mig om det :)

  Mvh Mimi K

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre du kunne lide min tekst! :) <3 Jeg synes også det er meget mere frit på papir :)

   Slet