Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Om Louise Lund Olesen

1. Navn: Louise Lund Olesen
Kaldenavne: De fleste kalder mig Lulu og min storesøster kalder mig Lillen.
2. Alder: 24.
3. Fødeby: Esbjerg.
4. Nuværende by: Århus, hvor jeg har studeret Religionsvidenskab.
5. Stjernetegn: Tyrens tegn.
6. Hvad jeg helst laver: Allerhelst sidder jeg dag ud og nat ind og skriver, tegner eller spiller på min saxofon, men det kan man jo ikke gøre hele tiden, så ud over det, læser jeg bøger, passer min lejlighed eller hækler på mit evighedstæppe.
Jeg skriver for det meste, fordi jeg ikke kan lade være! Det sjove er, at jeg bedst skriver når jeg ikke må, dvs. når jeg burde ordne mine huslige pligter. Jeg får ideer fra hverdagen, når jeg laver noget. Enten på arbejde, på studiet eller hvis jeg f.eks. er statist på en film. Ja, det er sket engang. Hvis jeg derimod har fri i en uge, så står den ret stille og så kommer der ikke rigtig nogen inspiration. 
7. Hvad jeg gerne vil være: Min ambition er at blive en bedre forfatter og illustrator. Jeg vil gerne udgive mange flere bøger og forhåbentligt blive kendt for, at jeg skriver nogle gode, fangende og spændende tekster, til alle aldre og i de fleste genre, med dragende illustrationer til.
Det er svært at sige, hvorfor jeg gerne ville være forfatter, men jeg vil bare gerne dele det, som jeg kan med andre. Jeg synes selv de tekster jeg skriver er relevante og kan tilføje noget, til læserens liv, om end ikke så blot for en stund, til underholdning.
Jeg håber på, at jeg kan blive kendt for det jeg skriver, og ikke pga. det forlag jeg udgiver hos eller det navn jeg skaber mig. Jeg håber at det altid vil være mine bøger der er kendt før mig selv. Hvis ikke jeg eller andre synes om det jeg skriver, ville jeg slet ikke skrive.
8. Mine hobbies: Skrive, tegne, lave smykker, scrapbooking eller gå en lang tur i naturen, langt væk fra mennesker og civilisations-tegn. Aller-helst. 
9. Det synes jeg er sejt: Når man er rigtig god til noget og arbejder hårdt for at blive bedre eller holde sit niveau. Så er det også sejt, når man kan pifte eller rulle med tungen, to ting jeg aldrig kommer til.
10. Det synes jeg ikke er sejt: At man synes andre er kedelige fordi de er nørder. At være nørd er bare et andet ord for, at man går vildt meget op i det, man synes er vildt spændende. Det kan da aldrig blive kedeligt. 
11. Min yndlingsmusik: Alt muligt musik. Det er nemmere at sige, hvad jeg ikke kan lide, som er metal eller hård rock musik. 
12. Min yndlingsbog (- bøger): Spektrum-serien af Nanna Foss. Første gang jeg nogensinde i mit liv har sLUGT en bog, og så ovenikøbet af den størrelse! Jeg glæder mig allerede til resten af serien udkommer.
13. Jeg er fan af: Ellen Degeneres, Mariska Hargitay og Forlaget TELLERUP.
14. Min yndlingsret: Hjerter i flødesovs. 
15. Min yndlingsfilm: "Bad Teacher", "27 Bryllupper" og "Bjørne Brødre", (Læs: ALT fra Disney).
16. Mit største ønske: At få udgivet bøger, som folk elsker at læse.

17.  Mit yndlingsdyr: Jeg har altid ønsket mig en hund. På det seneste har jeg også været ret vild med katte, men jeg vil nok allerhelst have en papegøje, hvis jeg skulle vælge. Og så har jeg engang haft et marsvin der hed Mille, som jeg også var rigtig glad for!

18. Min yndlingsfarve: Mine to yndlingsfarver er bordeauxrød og Kongeblå.

19. Det vidste du ikke om mig:

  • Jeg har stadig min bamse fra jeg da var lille. Den står fint på hylden derhjemme. En lille (tidligere) lyserød, (nu grå) kaninbamse, der hedder Ninus. Vi havde vores eget sprog.
  • Jeg hader skraldespande og holder altid vejret når jeg skal smide noget ud, indtil containeren er lukket og jeg er fem meter væk. I sikkerhed.
  • Jeg bliver meget transportsyg, både til vands, til lands og i luften, men elsker at rejse.

20. Det er pinligt, men: Jeg har prøvet at koge min hånd, blende min finger og klipse mig i fingeren, men ingen af delene var med vilje!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar